Werkwijze
Hoe gaat Pizza Pasqualino te werk en wat zijn de voorwaarden
- Pizza Pasqualino komt ter plekke bij jullie met een authentieke houtoven.
- Hetzij met onze pizzamobiel of met de losse houtoven, afhankelijk van de toegankelijkheid.
- Voor de losse houtoven hebben we een doorgang van 1,15m nodig, anders zijn we genoodzaakt om op de oprit te bakken of in de voortuin.
- Indien er plaats is om met onze pizzamobiel te komen gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen.
- Alle bestelde pizza’s worden sowieso gebakken
- De pizza's worden in stukken van 8 of 16 gesneden, op die manier kan iedereen van alle soorten eens proeven.
- We voorzien altijd kartonnen borden en servetten.
- Indien mogelijk gelieve stroom te voorzien, al de rest hebben we zelf mee.
- Geen bediening. Alles is in buffetvorm.
Werkuren
Totaal aantal werkuren ter plaatse (opstellen-bakken-opruimen)
> 30 pizza's = 3 uur
> 60 pizza's = 4 uur
> 90 pizza's = 5 uur
Antipasti = 1 uur
Dessert = 1 uur
Bijkomende kost per extra uur € 30